Terminal 128x128px 1

Logistikcenter och extern lagerhållning

Vi på TCT specialiserar oss på att erbjuda förstklassiga lösningar inom logistik och lagerhållning. Med över 28 års erfarenhet är vi dedikerade till att tillgodose dina unika behov med anpassade och effektiva logistiktjänster. Vår expertis inom logistikcenter och extern lagerhållning garanterar att vi kan hantera dina utmaningar med precision och professionalism. Har ni som kund behov av extern lagerhållning eller omlastning av gods har vi flera alternativ beroende på geografiskt läge. Låt oss vara din partner i logistikens värld.

Kontakta en av våra säljare eller er närmsta speditör för mer information.

Vag
Väg
Crosstrade
Crosstrade
Sjo
Sjö
Flyg
Flyg
Express
Express
Tull
Tull
Projekt
Projekt

Lager eller omlastning av gods

Om ni som kund står inför behovet av extern lagerhållning eller omlastning av gods, erbjuder vi hos TCT en mängd alternativ anpassade efter ert geografiska läge. Vår flexibilitet och mångsidighet säkerställer att vi kan erbjuda effektiva och skräddarsydda lösningar för just era specifika behov, oavsett var ni befinner er. Vår prioritet är att optimera er logistikprocess på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt.

Tjänster vi på TCT erbjuder våra kunder

  • 3PL (tredjepartslogistik): Vårt logistikcenter hanterar alla aspekter av logistikprocessen, från lagerhållning till distribution. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina krav och behov.
  • Extern lagerhållning: Oavsett om du behöver stor eller liten lageryta, har vårt logistikcenter kapaciteten att hantera dina varor på ett säkert och effektivt sätt.
  • Plock och pack: Vi erbjuder fullständiga plock- och packtjänster för att effektivisera din logistikprocess.
  • Anpassade logistiklösningar: Varje företag är olika. Vi erbjuder anpassade lösningar för att uppfylla de specifika kraven och öka din effektivitet.

Fördelar med 3PL och extern lagerhållning

Genom att välja TCTs 3PL-tjänster, kan du minska din tid och omkostnader samtidigt som du drar nytta av vår expertis och erfarenhet inom logistik och lager. Vi erbjuder även extern lagerhållning som ger dig flexibiliteten att lagra varor på ett säkert och tillgängligt sätt. Detta är särskilt värdefullt för företag som behöver snabb bearbetning och leverans av sina produkter.

Mindre som större möjligheter inom lager och logistik

Hos TCT kan vi stolt erbjuda lager som passar alla typer av behov, oavsett om det gäller lagring av pallgods eller mindre försändelser. Våra logistikcenter är utrustade för att hantera och förvara både större partier och mindre enheter, vilket säkerställer att vi kan erbjuda anpassade lagerlösningar för varje kunds unika krav.

Vi på TCT strävar efter att sätta våra kunder i fokus

Vi förstår vikten av att lyssna och anpassa oss efter våra kunder och dess unika krav och önskemål. Genom att aktivt engagera oss i våra kunders verksamhet strävar vi efter att erbjuda både de mest effektiva samt kostnadseffektiva lösningarna inom transporter och packning. Vår ambition är att inte bara möta utan också överträffa våra kunders förväntningar i varje aspekt av vår service inom lager och logistik.

Logistikcenter med hållbarhet och kvalitet

Våra logistikcenter är inte bara en plats för effektiv varuhantering, utan också en symbol för hållbarhet och kvalitet. Som ett ISO 9001 och 14001 certifierat företag, är vårt engagemang för miljövänliga processer och högsta kvalitetsstandarder i allt vi gör centralt. Vi kombinerar avancerad teknik med miljömedvetna metoder för att vi vill säkerställa att våra tjänster inte bara uppfyller, utan överträffar både kundernas och miljöns förväntningar.

Kontakta oss för att veta mer om våra tjänster

Är du intresserad av att veta mer om våra tjänster eller möjligheten om hur vi kan hjälpa ditt företag? Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dina logistikbehov inom tredjepartslogistik.

Working 64x64px white

Vårt arbetssätt

Med våra effektiva speditions- och IT-system och vår kompetenta personal erbjuder vi smarta lösningar för våra kunders behov. Detta gör vi varje dag med både glädje och engagemang.

Service utöver det vanliga, snabba
svar och anpassade lösningar.

Vad kan vi hjälpa dig med?