Express 128x128px 1

Expressfrakt – Snabbt och pålitligt

På TCT strävar vi efter att vara ditt förstahandsval när du behöver skicka paket snabbt och säkert. Vår expressfrakttjänst är skräddarsydd för att möta de snabba och dynamiska kraven i dagens affärsvärld.

Vi har tillgång till en stor flotta av sprinters och mindre lastbilar som kan nå alla delar, Turkiet inkluderat, av Europa inom några dagar. Vi uppdaterar er löpande positionering av bilen samt beräknad leveranstid. För mindre paket kan vi flyga eller samlasta på bil via vårt goda kuriravtal.

Kontakta en av våra säljare eller er närmsta speditör för mer information.

 

Vag
Väg
Crosstrade
Crosstrade
Sjo
Sjö
Flyg
Flyg
Tull
Tull
Projekt
Projekt
Terminal
Terminal / Lager
Working 64x64px white

Vårt arbetssätt

Med våra effektiva speditions- och IT-system och vår kompetenta personal erbjuder vi smarta lösningar för våra kunders behov. Detta gör vi varje dag med både glädje och engagemang.

Service utöver det vanliga, snabba
svar och anpassade lösningar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Varför Välja TCT för expressfrakt?

  1. Snabb leverans:
    Vi levererar ditt paket direkt till mottagarens dörr i hela Sverige och Europa.
  2. Pålitlig service:
    Vårt team av experter ser till att ditt gods hanteras med största omsorg.
  3. Flexibla lösningar:
    Vi erbjuder olika transportalternativ beroende på ditt pakets storlek och vikt.

 

Skicka ditt paket med expressfrakt för en snabb leverans

Att skicka ditt paket med expressfrakt för snabb leverans är smidigt och enkelt med TCT. För att boka din expressfrakt, börja med att välja det expressfraktsalternativ som bäst passar dina behov. När du har valt, ange paketets mått, vikt och destination. Avsluta processen genom att bekräfta din bokning och betala online.

Med TCT som din valda partner för expressfrakt, erbjuder vi garantier som inkluderar snabb leverans så att ditt paket når sin destination inom avtalad tid. Vi säkerställer också att ditt paket hanteras säkert och kommer fram oskadat. Dessutom, för din bekvämlighet, erbjuder vi spårning i realtid så att du kan följa ditt pakets väg från avsändare till mottagare.

TCT Express 1
william karl 287114 unsplash 2

TCTs engagemang för kvalitet och service

Vårt engagemang för kvalitet och kundservice genomsyrar allt vi gör. Vi använder moderna IT-system och kunnig personal för att erbjuda snabba och anpassade lösningar. Detta innebär att vi ständigt strävar efter att förbättra våra processer och metoder, vilket säkerställer att varje kunds behov tillgodoses på det mest effektiva och tillfredsställande sättet. Vårt mål är att överträffa förväntningarna genom noggrann uppmärksamhet på detaljer och ett proaktivt tillvägagångssätt för att hantera eventuella utmaningar.

Pris för expressfrakt hos TCT

Priset för expressfrakt varierar beroende på paketets storlek, vikt, och destination. Kontakta oss för en skräddarsydd offert. Vi förstår att varje leverans är unik och därför strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga och rättvisa priser som speglar de specifika kraven i varje enskilt fall. Vårt team arbetar hårt för att ge dig den mest kostnadseffektiva lösningen, samtidigt som vi upprätthåller vår höga kvalitetsstandard.

Expressfrakt över hela Europa

Vårt nätverk täcker hela Europa, inklusive svåråtkomliga områden. Vi uppdaterar dig kontinuerligt om ditt pakets position och beräknad leveranstid. Med vår omfattande täckning kan vi säkerställa att ditt paket når även de mest avlägsna destinationerna med samma effektivitet och pålitlighet som du förväntar dig av oss. Vår expertis inom europeisk logistik gör att vi kan navigera genom komplexa transportvägar och leverera din försändelse säkert och i tid.

Kundsupport: Alltid tillgänglig för dig

Vårt team av experter står redo att hjälpa dig med alla frågor kring din expressfrakt. Vi förstår vikten av att ha pålitlig och tillgänglig support, vilket är varför vårt dedikerade kundserviceteam finns här för att ge dig personlig hjälp när du behöver det. Oavsett om det gäller frågor om bokning, leveransstatus eller särskilda önskemål, är våra erfarna medarbetare här för att ge snabba och effektiva svar och lösningar.

Mer än bara transport

På TCT erbjuder vi mer än bara transport. Vi är din partner i logistik, som ser till att dina leveranser når fram i tid och i perfekt skick.

Vanliga frågor och svar

Vad är expressfrakt?

Expressfrakt hos TCT innebär snabb och säker leverans av paket och gods, oftast med garantier om leveranstider.

Vad kostar expressfrakt?
Kostnaden för expressfrakt varierar beroende på paketets storlek, vikt, och destination. Kontakta oss för en skräddarsydd offert som passar just dina behov.

På TCT är vi stolta över att erbjuda förstklassig expressfrakt som uppfyller dina förväntningar. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig med dina fraktbehov!