Lediga tjänster

VI SÖKER SPEDITÖR/ASSISTENT

Du kommer att få arbeta tillsammans med ett positivt gäng, med högt tempo i en mycket tilltalande arbetsmiljö. Tjänsten är på 100% med tillträde snarast.

OM TJÄNSTEN

Din uppgift blir att, inom vårt kontakt- och distributionsnät, skapa nöjda kunder. Detta gör vi bland annat genom att lastningarna optimeras och att bilarna tar snabbaste och bästa vägen!

 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

 • Har erfarenhet av att arbeta med delpartier och styckegods
 • Alltid ha kunden i fokus och är serviceinriktad
 • Är resultatinriktad och beredd att ta ansvar
 • Är stresstålig och framåt
 • Svenska och engelska, i tal såväl som skrift
 • Har god datorvana

ÖVRIGT

Start: Tillträde snarast
Plats: Trelleborg
Lön: Enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten, kontakta Kenth Sjövall på 070-511 05 99 eller kenth.sjovall@tctab.se.

VI SÖKER SÄLJARE 

Drivs du av att göra affärer och att träffa människor? Håller du en hög servicenivå där du alltid har kunden i fokus? Är pålitlighet, kreativitet och engagemang ledord i ditt dagliga arbete? Trivs du i en miljö där gemenskap och service står i centrum? Då ska du söka den här tjänsten idag!

ARBETSUPPGIFTER

Som säljare är ditt ansvar att förmedla TCT AB tjänsteerbjudanden till både befintliga och nya kunder. Det är en självständig roll där du äger affären från start till mål, från att boka möten till att förhandla, skriva kontrakt och dokumentera affärerna. Stort fokus ligger på att träffa dina kunder på möten och du förväntas vara väl insatt i deras verksamheter och branscher. Du ansvarar för att säkerställa nöjda kunder och du planerar, driver och utvecklar din kundportfölj utifrån hög aktivitet och eget driv. I rollen har du många kontaktytor utöver dina kunder, såväl med dina närmsta kollegor lokalt som utländska aktörer. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:

 • Nykundsbearbetning samt upprätthållande av befintliga kunder.
 • Offert- och orderskrivning.
 • Planering av säljprocessen.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Som person är du engagerad, kreativ och initiativtagande. För att trivas i rollen motiveras du av att ta ansvar för ditt eget arbete samt att arbeta mot mål och resultat. Det krävs att du är ihärdig och har förståelse för att kundrelationer tar tid att utveckla och värderar en god servicenivå högt. Att agera affärsmässigt och relationsskapande är en självklarhet för dig samtidigt som du har en lösningsorienterad och prestigelös inställning. Då detta är en frigående roll där du organiserar ditt eget arbete ser vi att du har en fallenhet för struktur och planering. Vidare är du en god representant för företaget.

Viktigt för tjänsten:

 • Flerårig erfarenhet från logistik- och transportbranschen samt försäljning.
 • God samarbets- och kommunikationsförmåga.
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • God dator/systemvana samt bekväm i Excel.
 • B-körkort.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Säljare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos TCT på vårt kontor i Trelleborg. Teamet består av 9 medarbetare som sitter i nya och trevliga lokaler. Fina förmåner ingår i tjänsten.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Kenth Sjövall på 070-511 05 99 eller kenth.sjovall@tctab.se.

Vårt arbetssätt

Med våra effektiva speditions- och IT-system och vår kompetenta personal erbjuder vi smarta lösningar för våra kunders behov. Detta gör vi varje dag med både glädje och engagemang.

Service utöver det vanliga, snabba svar och anpassade lösningar.

Vad kan vi hjälpa dig med?