termotransport ikon b

Termotransport

Alla våra transporter är utformade för att säkerställa att dina varor hålls vid optimala temperaturer under hela resan. Med vår expertis inom kyl- och frystransporter, kan du eller ditt företag vara säkra på att dina varor är i trygga händer.

Kontakta en av våra säljare eller er närmsta speditör för mer information.

Crosstrade

Crosstrade

Sjo

Sjö

Flyg

Flyg

Express

Express

Tull

Tull

Projekt

Projekt

Terminal

Terminal / Lager

Working 64x64px white

Vårt arbetssätt

Med våra effektiva speditions- och IT-system och vår kompetenta personal erbjuder vi smarta lösningar för våra kunders behov. Detta gör vi varje dag med både glädje och engagemang.

Service utöver det vanliga, snabba
svar och anpassade lösningar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Varför termotransport?

Termotransporter är viktig för att säkerställa kvalitet och säkerhet hos temperaturkänsliga produkter, som mat och läkemedel. Det minimerar risken för skador och bibehåller varornas tillstånd under transporter.

Anpassade lösningar för dina transportbehov

Varje transport är unik, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Oavsett om det gäller färskvaror, läkemedel, eller andra känsliga produkter, anpassar vi våra termotransporter för att möta dina specifika behov.

Högkvalitativa kyltransporter

Vi på TCT prioriterar kvalitet i alla våra transporter. Våra moderna fordon är utrustade med den senaste tekniken för kyl- och frystransporter, vilket garanterar att dina varor förblir färska och säkra.

Förstklassig service och support

Som din företagspartner strävar vi efter att erbjuda exceptionell service. Vårt team av experter är här för att stödja dig genom varje steg av din transport. Vi utgår från Trelleborg men finns tillgänliga över hela landet och andra delar av världen.

Välj TCT för din nästa termotransport

Välj TCT för dina termotransporter och upplev en service som kombinerar avancerad kylteknik med skräddarsydda lösningar. Vi garanterar pålitlighet och effektivitet och vårt erfarna team säkerställer högsta standard i varje transport. Med fokus på dina behov erbjuder vi en problemfri hantering av dina transporter. Kontakta oss!

TCT