specialtransport ikon b

Specialtransport

Välkommen till TCT, din partner för specialtransport över hela världen. Med över två decenniers erfarenhet, är vi experter på att hantera alla typer av unika och utmanande transporter. Det inkluderar allt från högt, brett, tungt eller helt enkelt otympliga objekt. Vi tar emot de flesta uppdrag!

Kontakta en av våra säljare eller er närmsta speditör för mer information.

Crosstrade
Crosstrade
Sjo
Sjö
Flyg
Flyg
Express
Express
Tull
Tull
Projekt
Projekt
Terminal
Terminal / Lager
Working 64x64px white

Vårt arbetssätt

Med våra effektiva speditions- och IT-system och vår kompetenta personal erbjuder vi smarta lösningar för våra kunders behov. Detta gör vi varje dag med både glädje och engagemang.

Service utöver det vanliga, snabba
svar och anpassade lösningar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Varför välja TCT för din specialtransport?

  • Expertis i specialtransporter: Vår expertis och kunskap garanterar att din last hanteras med största omsorg.
  • Anpassade lösningar: Vi skräddarsyr lösningar för att matcha dina specifika behov.
  • Räckvidd över hela Sverige: Oavsett var i landet du behöver transportera, är vi redo att hjälpa till.
  • Hög kvalitetsstandard: Vi är ISO-certifierade, vilket speglar vår dedikation till kvalitet och miljö.

Vad inkluderar specialtransport

Vi erbjuder en bred portfölj av specialtransporttjänster. Dessa inkluderar transport av tunga och stora gods, hantering av lass med ovanliga dimensioner eller vikter, och genomförande av komplexa logistikprojekt. Vi är utrustade för att hantera många utmanande transportbehov som kan uppstå.

Våra tjänster inom specialtransport

Vårt utbud inkluderar specialiserade lösningar inom vägtransport, anpassade för att möta unika och komplexa krav. Vi hjälper till att leverera pålitliga och effektiva transportlösningar, oavsett omfattning eller destination. Vår expertis gör att varje uppdrag hanteras med högsta professionalitet och precision.

Omfattande erfarenhet och expertis

Vår långa erfarenhet ger oss en unik förmåga att hantera olika utmaningar som kommer med specialtransporter. Vi förstår vikten av att vara flexibla och anpassningsbara för att möta våra kunders behov.

Säkerhet och kvalitet är högsta prioritetHos TCT är din transport alltid i trygga händer. Vi sätter högsta prioritet på säkerhet och kvalitet genom hela transportprocessen, från planering till leverans.

Kundanpassade lösningar

Vi på TCT är engagerade i att lyssna på våra kunder och anpassa våra tjänster för att uppfylla varje unikt behov och krav. Ditt projekt är viktigt för oss, och vi strävar efter att leverera lösningar som ska spegla detta.

Kontakta TCT för erfaren hjälp vid specialtransport

För professionell och erfaren hjälp med dina specialtransportbehov, kontakta gärna oss på TCT. Med vår långa erfarenhet och expertis inom området är vi väl rustade att erbjuda skräddarsydda lösningar för dina unika transportutmaningar.

web page image icebear
1634822411015 edited

Vanliga frågor och svar

Vad krävs för att köra specialtransporter?
För att köra specialtransporter krävs specifik kompetens och utrustning. Förarna måste ha lämpliga körkort och certifikat, samt följa strikta trafikregler och lagstiftning gällande överdimensionerade och tunga laster. Säkerheten är central, vilket inkluderar korrekt lastning, lossning och navigering. Dessutom måste fordonen och utrustningen vara anpassade för att hantera de specifika kraven för varje transport.
Vad finns det för olika transporter?
Vi hanterar en mängd olika typer av transporter, inklusive specialtransporter, tunga laster och många andra unika transportbehov. Dessa tjänster sträcker sig över allt från traditionella vägtransporter till mer specialiserade transportformer som flyg- och sjöfrakt, vilket möjliggör flexibilitet och anpassning till varje specifikt kundbehov.
Varför finns det så många regler kring specialtransporter?
Specialtransporter kräver noggrann planering och kunskap om regler för att säkerställa både säkerheten för lasten och allmänheten. Dessa regler är viktiga för att hantera de unika utmaningarna som kommer med att transportera stora, tunga eller även ovanliga laster.