Vi transporterar för Sarsys!

2017-10-25

Scandinavian Airport and Road Systems AB (Publ.) är en världsledande producent av ytfriktionstestare för flygplatser och vägar. Sarsys friktionstestare är nyskapande när det gäller design och tillverkning, vilket bekräftas i deras lyckade marknadsföring. Sarsys ytfriktionstestare är integrerade i VOLVO V90, VOLVO V70, VW TRANSPORTER, OPEL (BUICK, VAUXHAUL, HOLDEN, CHERVROLET), TRAILER TYPE och SAAB 9-5 modellerna. Sarsys har producerat mer än 300 enheter världen över, och mer än 450 enheter servas av Sarsys eller någon av deras partners tekniker.

Sarsys ställer just nu ut sina olika enheter på mässan i Tyskland, och TCT blev det självklara valet när det skulle bokas transport av bilarna ner till mässan.

Vill du veta mer om Sarsys? Se då denna film där bolagets VD berättar mer om deras verksamhet; https://youtu.be/0z1eD2oAG7o

Comments are closed.

Copyright © 2013 - 2018 TCT AB